dilluns, d’agost 31, 2009

a la farmàcia

Fa cinc minuts que he baixat a la farmàcia, perquè clar, una té mal de coll, és el que té ser fumador, blablabla... entro a la farmàcia i hi ha una senyora gran pegant-li la vara a la farmacèutica i una dona amb un gos i un nen. un nen d'uns sis anys i un gos tipus "labrador", dels de l'scottex -tant li fa la raça del gos, però mira-.
Total, que ella demana un sabó que no ténen i surten fora, i mentrestant l'altra farmacèutica m'atén, em dóna directament el que necessito sense demanar (que ja em coneixen..) i pago i surto al carrer.

Només sortir em trobo el nen davant la màquina expenedora de preservatius dient va mama, compra-me'n. la cara de la mare era un quadro, total i màxim. Que no, que no te'n puc comprar que no.... Em giro i me la miro sense poder reprimir un somriure i cara de noia, et toca tenir una conversa seriosa... i la dona se'l mira i li diu va, si vens amb mi et compro un gelat i t'explico per a què serveix.

Conclusió: d'aquí a una estona el nano sabrà alguna cosa més. bé, només espero que cada vegada que hagi de comprar preservatius no compri prèviament un gelat, perquè o bé el senyor frigo es farà d'or o bé s'arruinarà el nano.

sex bomb- tom jones

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Where we should have a goal, the starting point, we must move forward towards goal in the end; Do not stop at halfway, stopping at the halfway objectives also difficult than the walk. People who like mountain climbing, or to remain in the foot of the mountain, or else would one go to the top of the hill. Otherwise, stopped at the halfway up the mountain, the stone if it roll down, is it dangerous?
www.loyodo.com
www.loyodo.com/webeip/ht00001/company.asp
www.gokenting.com.tw
www.gokenting.com.tw/index.asp
www.gokenting.com.tw/fukuan.asp

Anònim ha dit...

Do you want a change for the love nest to re-shape do! You want to purchase furniture for the sweet nest re-do!

Welcome to all of Taiwan's largest kitchen decor net ^ ^

室內設計 歐化廚具
系統櫃 系統傢俱
傢俱 廚具 歐式廚具
裝潢 室內設計作品
抽油煙機 廚具工廠

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala