dimecres, de novembre 11, 2009

dimecres 9.52

la noia del davant meu dibuixa en una llibreta. el noi del seu costat badalla sense amagar-se'n. a la mateixa fila, dues que xerren i una altra que sembla que s'adormi damunt els apunts. un parell que planifiquen el cap de setmana, una altra que pensa, algú que fa cara de baixar de l'hort. al meu costat, juguen a fer un solitari. i mentre jo escric al blog, al meu darrere ho llegeixen.
conclusió?
no es pot fer classe amb la meitat de llums apagades.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

大陸新娘要幾歲才能嫁來台灣?外籍新娘如何申請良民證? 大陸新娘來台後須多久才可以申請身份証呢?外籍大陸新娘來台後在沒身份証情形下可以工作嗎?我們的口碑經的起檢驗,也可為你推薦台灣合法信譽好的婚姻協會人員為你服務,希望通過我們讓你以最經濟實惠的方式找到理想的伴侶,能夠為有緣人牽線搭橋,異國姻緣一線牽,歡迎以婚姻為目的,具備嚴肅婚姻心態,有責任感,有心想娶外籍新娘的台灣單身男士與我們聯繫,我們將誠心為您服務!

Oriol ha dit...

Te m'has deixat a mi que feia els deures d'anglès ;) jajaja. Ja vaig veure com escrivies, ja, però no sabia què fins ara. Bona!! :D muak^^

PD: Sr. Anònim, com no paris de tocar els collons, la super megaxarlywoman et dedicarà un escrit de tal nivell borde que vomitaràs tot el sushi de cop.

Nelly ha dit...

M'ha agradat.No el situava pas a classe fins al final xD

Teacher/a ha dit...

A mi el Sr anònim em cau bé. Però estic d'acord amb l'Oriol, com la Xarly s'ho prengui com una creuada, el pobre ho té fotut.
Però no entenc res, quan jo estudiava i els llums s'apagaven fèiem altres coses: dormir o grapejar-nos!

Oriol ha dit...

Epp, això és l'illa de Lewis, oi?! Vaig estar a Ullapool apuntíssim de pujar al ferri per anar-hi. Uhmm...llums mig apagades... eufemisme de professor terriblement avorrit. Però, ei, m'anoto això de grapexar-nos per la pròxima !;)