dijous, d’abril 15, 2010

és un regal...


Shtt! Tanca els ulls i prepara't per escoltar amb atenció un secret que m'agradaria explicar-te a cau d'orella. Em regales 5 minuts del teu temps?

Recordes quan va ser el darrer cop que et vas parar a no fer res? Ara és el moment.
Pensa en tot allò que fa temps que tens oblidat, petites coses, records, un instant, una abraçada, un petó, mossegar una cirera o escapar més aviat de les obligacions.... Quant de temps fa que no ho fas?
Es per això que he decidit que s'ha acabat. Que no, que si tu no ho fas ho faré jo i si no ho faig fes-ho tu o que ens salvi un altre. S'ha acabat la rutina i no tenir hores. Perquè hi ha moments en que ho veus clar, que les coses no poden seguir així. I és per això que establirem el decret llei del núvol kington.
Perquè la vida que portem no és la que ens mereixem, que sovint ens veiem vells només per les hores de son que ens falten, que hi ha moments en que tot sembla impossible de fer, que et lleves amb ganes de tornar-te a ficar al llit i et fiques al llit i penses que demà has de fer tantes coses que et tornes a llevar. Però això no és viure.
I és aleshores, quan tot és fosc, quan sembla impossible que les coses funcionin, quan no tens ganes ni forçes i el teu cos funciona per inèrcia, perquè el teu cap li diu que més i ja has passat el límit de la son i les cames et tremolen....
Aleshores de cop, apareix el color, la llum, una cançó, una abraçada, un somriure o una mirada fugaç i veus com la vida torna a tenir els mateixos sons, els mateixos tons i la mateixa intensitat i tu, que semblaves a punt de defallir tornes a ser vida en majúscules.
És per això, per aquests moments que tirem endavant, perquè els necessitem, perquè després d'això et mires al mirall i et promets que aquest matí mossegaràs el dia amb força i que res no t'aturarà, perquè hi haurà un moment, un instant, un petó, que valen prou la pena per tirar endavant.
Per això m'he promès arrencar com a mínim un somriure cada dia. I tu? T'hi apuntes?

 
perquè hi ha moltes coses per dir que sovint no es diuen... i perquè no sé fer les coses d'una altra manera.

1 comentari:

Usuari d'accés desitjat ha dit...

Cada dia eh? M'hi jugo 5 euros a que ho aconsegueixo :D

Post-Data:no es el lloc mes adient pero... no em matis pel retràs de la meva crítica! ja està resolt!

Post-Post-Data: Prevensío més que res

M'estalvio ja d'escriure Post-Data: No t'ofenguis eh?

Aquesta ja es l'ultima okey?: No vull que et pensis que et tinc per un monstre devorador d'ànimes ni per una maníaca psicòpata okey?

Bueeeno vale no era l'ultima per de tota manera val la pena fer-ho: Mi jugo el que vulguis a que ja t'he fet somriure a tu :)