diumenge, d’octubre 16, 2005

amor i odi


només escric per dir-te que t'estimo i recordar-m'ho a mi mateixa. per a recordar-me que no és tan sols un somni. per a poder-ho cridar als quatre vents, no tan sols que t'estimo, sinó que em fas completament feliç.
només escric per dir-te que t'odio i recordarm-m'ho a mi mateixa. per a recordar-me que això no és tan sols un malson. per a poder-ho cridar als quatre vents, no tan sols que t'odio, sinó que m'has amargat completament la vida.
només escric per a constatar que la vida és molt complicada. i que aquestes són les contradiccions de l'amor. potser tan sols fins que trobes a algú que no et faci mal. però, què és l'amor?
potser ni tan sols l'amor sap qui és....

blanc i negre.... amor i odi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

l'amor encara no sap res, fa temps que busca la resposta, però no la troba. l'edat dóna amors diferents i odis proporcinals. amb els anys coneixeràs els diferents amors i oblidaràs els odis que ara ja saps, no et porten enlloc. és bo que estimis i també que odiïs, però amb mesura.

Anònim ha dit...

No crec que es pugi arribar a odiar a qui realment estimes...ja no ho crec.

krispeta*

OLGA! ha dit...

PAtitona la vida és senzilla i l'amor és bonic. No el retorcis i el fagis semblar dolent perquè a ell el faries molt trist si sapiguès que algú el veu tan tristement, que porta tants patiments, quan ell lunik k vol és fer feliç a la gent. Somriu, crida, viu! Aket és el consell de les 18:24 de la tarda,:P!!! Areu ma petite!