dilluns, de maig 15, 2006

gran descobriment

ja ha arribat, i l'he descobert. sí, els meus bloquejos creatius i els mals d'esquena vénen junts. de debò, no és una excusa, és verídic. intento escriure, m'hi poso i tot el que escric no es mereix ni ser publicat, però tant és, segueixo escrivint. siusplau, ciriqueu-me una mica, ho necessito, m'estic relaxant massa. potser és per tot el que em passa pel cap... tot l'espiral d'energia positiva em trastoca una mica i...perdo qualitat literària. en fi és patètic però és el que hi ha.


la lluna plena d'avui, última nit, em fa sentir quelcom de nou, d'estrany, d'antic i renovat...que m'atabala m'exaspera i m'encanta.... no sé què serà, tot és questió d'anar veient i... ja es veurà, com tot.



el destino marcó el camino.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

b... q vols q te digui... si te serveix de consol, jo sempre tic bloquejat! no tinc ni idea d'escriure o sigui q els que teniu sort de saberne! aprofiteu! q amb bloqeig o sense sempre scriviu de puta mare!
;)

enga salut!!

Bernat R.

Underneath ha dit...

Bernat pilotaaaa!
jajaja
algú va dir que els millors versos neixen del dolor de l'ànima però... es podria intentar que sorgissin del dolor d'esquena? Rafael Argullol té un llibre boníssim sobre el dolor, que va escriure mentre patía un pinçament a l'esquen en una situació certament difícil (noo, no estava al llit...)... te'l recomano, a veure si en treus idees xD es diu "Davalú o el Dolor"...
EN fi, que si t'hi poses a fons, escrius tan bé com vols, només has de saber k dir

Anònim ha dit...

perdona!!! pilota no... realista! collons jo se q no tinc ni idea d'escriure, i q no em dedicare mai a això. pero hi ha altres com vosaltres q teniu molta sort! que en sabeu un ou i mitg i no ho dic per fer cap pilota!!!!!
ja t val... ¬¬
com si no em coneguessis... jo mai dic les coses per dir, si ho dic és pq ho penso realment! apa!

Bernat R.

Underneath ha dit...

D'acord Bernat, doncs en aquest cas, gràcies per part meva :)