dimarts, d’agost 01, 2006

visca la indecisió

què has de fer quan veus que acabarà malament? quan saps que estàs fent el que és correcte, però cada vegada t'hi posen més traves? has pres una decisió, d'acord, però perquè sigui efectiu, has de canvuar moltes coses... i això et costarà molt si et posen pals a les rodes. però te'n sortiràs, això segur.

què has de fer quan, de fet, no saps què has de fer? una cosa és el que vols fer, l'altra és el que creus que has de fer, tens un embolic dins el cap que tens la sensació que provocarà un curtcircuit i que et farà sortir fum de les orelles...aleshores què fas, fas el que vols fer, deixes que els impulsos segueixin el seu curs o et moderes? per què és tan complicat?
no, si de fet ja ho saps, faràs el que el cos et demani, però et moderaràs tant, que gairebé serà com no haver-ho fet, oi? o només creus això per no sentir-te més estúpida?


reina, per què ets tan nena, quan vols?

2 comentaris:

Marc ha dit...

L'ésser humà està fet per equivocar-se. Tu escolta el teu cor i si ell s'equivoca ja es veurà, però el que no pots fer és no escoltar el teu cor perquè llavors estaràs malament amb tu mateixa i això és el pitjor que pots fer... Si el cor s'equivoca només s'haurà equivocat ell, però si és el cap qui s'equivoca, l'equivocació serà teva i encara et fotrà més...

(si no m'entens és normal, ara no m'entenc ni jo xD)

Salut!

Anònim ha dit...

sí, com ja vaig dir un cop..quan has d'escollir entre el cap i el cor..QUINA MANDRA!

segur que el que fagis estarà bé*.