diumenge, de novembre 28, 2010

nit electoral

Pànic Mirava fa uns moments amb pànic com Plataforma per Catalunya era a punt d'entrar al parlament de Catalunya i em feia por. Mirava amb pànic com un partit xenòfob i feixista estava a punt de tenir representació parlamentària. En parlàvem amb gent civilitzada i els comentaris eren els mateixos. Com és possible que això passi en un país democràtic? En un país normal aquest senyor seria a la presó, o vetat políticament, si més no, però això és un país de fireta i les coses van com van.

Vergonya Veia una estona més tard com aquest país que tenim no ha permès que entri un monstre al parlament. Però alhora no ha estat capaç de participar massivament en unes eleccions. És vergonyós que siguin unes eleccions amb una molt major participació que les anteriors i no s'apropi ni al 70%.

Resignació Sorpresa, realment, que sigui Josep Cuní que retransmeti la nit electoral a la televisió pública.... en fi. Sembla l'únic periodista sobre la capa de la terra, i potser tampoc no seria exactament això. Segueixo defensant que les nits electorals sense Xavi Coral no són el mateix.

Llàstima de sentir com parlen la majoria dels polítics que es fan dir catalans. No diré res més, però Alícia Sánchez-Camacho ha comès 15 errors entre lèxics i gramaticals en els 5 minuts que ha parlat per la televisió pública catalana.

Mandra quatre anys de govern de dretes i molts, molts anys que costarà arrencar-los de la trona....



3 comentaris:

Unknown ha dit...

Completament d'acord amb tot... Hi ha moltes coses que foten vergonya en aquest país... però... en alguna cosa hem d'assemblar-nos a Espanya, no? No diuen que compartim tant, a part dels NOSTRES calers?

PD: La "morritos de chupar pollas" escriu el seu nom "Alicia", això és, en la seva forma en castellà. Visca la llibertat de les subnormalades.

Anna Maria Villalonga ha dit...

Sense més comentaris, perquè la teva crònica sembla el seguiment de tots els meus sentiments, que hem compartit com ànimes bessones.

Unknown ha dit...

http://josepanglada.blogspot.com/

què n'hem de fer, d'aquest home?