dijous, d’octubre 20, 2005

m'estic obsessionant?

si m'estic obsessionant m'ho heu de dir. no. no em digueu res. o millor si. o no... no ho sé. sóc feliç, sabeu? me'n sento orgullosa. buff... tinc la sensació que un eixam de papallones s'ha instal·lat al meu estòmac, pacíficament, aquesta vegada, però que desperten cada vegada que el veig i no vull fer-les fora. i l'estimo, sí l'estimo, i què passa? i no m'importa deixar-lo de veure unes hores, ni uns dies perquè sap que l'estimo i sé que m'estimo i ens estimem i estem junts i som el que volem ser.
perquè amb ell sóc jo mateixa. i m'encanta poder-ho ser. poder ser fràgil i alhora, tan divertida o tan irònica com puc. Poder ser, poder anar, poder dir, poder pensar.... i que res canviï. o que si canvia, no ens afecti negativament.
i volia dir-li que l'estimo a cau d'orella, però em fa pedre les paraules i em sento un xic ridícula dient-li el que ja sap...i llavors, només amb un petó li puc mostrar una mica com em sento. i el millor, voleu saber el millor? és que amb això ja ens entenem.
i no em digueu res, si m'estic obsessionant, perquè ara m'és igual si em torno boja d'amor perquè l'estimo a ell, i, sabeu? me'n sento orgullosa.



la teva ventafocs...

4 comentaris:

OLGA! ha dit...

Munik! Aixx l'amor pur que munik k es! Spero tornarlo a sentir algun cop aket amor per algu! Majudras si mobsessiono molt amb algú... crec k tu ets la persona perfecte donat ke... ke ke. Vull coneixer l'Alvaro!!!! vull veure si la marta tenia raoo!!! jejjeje. continuevos estimant k a la 3a va la vensuda (comensant pel David)!jeje. PAtons e maduixa!

Anònim ha dit...

nena, papallones a la panxa? k romànik! jajajajajjijijij
Sí t'obsessiones, però sempre ho has fet, no veig perquè ara hauria de ser diferent

englishteacher ha dit...

nena, papallones a la panxa? k romànik! jajajajajjijijij
Sí t'obsessiones, però sempre ho has fet, no veig perquè ara hauria de ser diferent

Underneath ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.