divendres, de gener 20, 2006

prohibit sortir de nits

prohibit, així hauria d'estar. o si més no, entre setmana. la gent no ha de sortir, home. que surtin els divendres, que és quan toca! perquè clar, la gent no se n'adona, però és perjudicial per a ells. no rendeixen a la feina, fan mala cara, es gasten més diners dels que tenen amb un vi que de bo tan sols en té la marca, perquè en el fons és Don Simon, i després es prenen 3 o 4 kubates i sense adonar-se'n, ja van pet. i llavors, evidentment, van a agafar un taxi, que no arriba. i els fan mal els peus, o l'etiqueta de la camisa els rasca i els ha irritat l'esquena... i tot, tot això per què?
per una mica de felicitat, per una mirada amable o potser una morrejada amb algú a un cantó de la barra... per això val la pena?


no, senyors meus, no. surtin altres dies, surtin quan toca. surtin els dissabtes, quan hi ha gent jove, surtin els divendres, però entre setmana no. que hi ha gent que amb això hi patim, ho entenen, que n'hi ha alguns que d'això en viuen i en moren, saben....

ELS CAMBRERS TAMBÉ SOM PERSONES!

3 comentaris:

englishteacher ha dit...

dona, n'hi ha que no treballen de bon matí, deixa'ls fruir si poden. els cambrers també dormen de dia. i els petons de barra de disco també tenen el seu què!

Underneath ha dit...

pobres cambrers, renoi... x'D

OLGA! ha dit...

pro els cambrers viuen dels clients...i si no hi ha clients el bar tanka...jajaj
a mes...imaginat! als joves els talla el rollo sortir a un local on esta ple de madurets...jajaja