diumenge, de febrer 12, 2006

arròs? no, gràcies.

Avui he tingut un somni molt extrany. m'he llevat espantat i de mala llet. he somniat en una invasió molt complexa i ben estudiada, i el pitjor és que està ben fonamentada i que podria esdevenir-se.

Suposo que teniu en ment, i que recordeu la guerra del francès i la invasió que va patir el nostre estimadissim imperi espanyol durant el regnat de Carles IV, o de Ferran II (no ho recordo ben bé, feia capanes a classe per a anar a pegar als rojos, en els meus bons temps). doncs llavors els francesos van envaïr espanya posicionant-se dins del país amb el consentiment d'un maleït inútil que els va deixar entrar al nostre imperi sense pensar en les repercussions que això podia tenir.

Doncs he somniat el mateix. un bon dia, els xinesos es lleven amb ganes de dominar el món i au, el dominen. envaeixen el nostre estimat imperi espanyol i ens prenen la feina, treballen totes les hores del dia, ens embarguen les cases perquè no podem pagar-los i quan ja ens tenen lligats de peus i mans, ens obliguen a treballar cultivant immensos camps d'arròs.

Quan m'he llevat, he demanat a la meva dona què faria per dinar, i m'ha demanat si em venia de gust una paella. i evidentment, com a bon espanyol mascle ibèric, li he girat la cara per la seva insolència.




se sobreentén la ironia, oi?


gràcies. no posava en dubte la vostra inteligència, però és que no tinc ganes de tenir malentesos...

5 comentaris:

Underneath ha dit...

Ironia captada x'D

Underneath ha dit...

Ironia captada x'D

OLGA! ha dit...

tia stas d'un borde... buff no sé com t'aguanto..ejjeje es brma.
ironia captada, es veu que també l'ha captat. joder tens la delicadesa en el cul carlota, jo ja paso de defensar-vos primer a un i desprès a l'altra. :S em mareja tot plegat. ara em tornaré egocéntrika i només pensaré en mi mateixa... ai ke dik! si ja ho sóc! X'D!





















...I'm a happy girl , in a friky world..nananannana


=) so happy

Underneath ha dit...

i tan happy, i tan friki x'D

englishteacher ha dit...

ja sé que faré per sopar!!