dissabte, de setembre 02, 2006

liechtenstein i les preguntes idiotes.


ara he pensat, va, posa't a escriure, i no he sabut què posar. bé, la veritat és que jo no tenia cap intenció de posar-me a escriure, però tinc una companya de taula, e casa i de vida... bé, me mare, que vol que escrigui alguna cosa, que sinó no té res per a llegir i s'avorreix, doncs au, la nena a escriure.
no sé què escriure, ni què explicar-li, és el problema de no tenir secrets... doncs... es que estic en una de les meves fases de bloqueig creatiu, és a dir, tinc ressaca, tinc son i aquest cap de setmana no m'ha passat res especialment rellevant, si no tenimen compte, per exemple, que ahir els estimats treballadors de (eta eta eta) barcelona neta, em an mullar els peus amb l'aigua (això sí, reutilitzada) que fan servir per a netejar els carrers. per cert, jo em pregunto, aquesta gent, son funcionaris?no ho sé, però estaria bé saber qui paga els sous a la gent que es dedica a netejar-nos la merda.

sapabepeu quepe? quepe epem depedipicaparepé apa paparlapa apamb epel ipidipiopomapa depe lapa pepe. qui va ser l'inútil que se'l va inventar, aquest idioma?
moc le ed ralrap led séver, quina estupidesa, oi?

no ho sé, tinc un dia idiota, faig coses idiotes (m'he vessat una cocacola al damunt, per exemple), dic coses idiotes (quien ha metido gol? sabes los de liechtenstein? pues los otros) i... ric de coses idiotes (per exemple, d'un videoclip d'un home anomenat don marclisdnirfrergjbgb (un nom indexifrable, vaja)) és el que tenen les tardes al dobla. aquí adjunto un mapa de liechtenstein epr als interessats en la matèria.
apa maroma meua estimada, ja tens material per a riure una estoneta.

2 comentaris:

englishteacher ha dit...

jo et vaig parir normal, bé parir, parir no ho fet mai, però...
què t'ha fet la vida? què t'has près reina????

Underneath ha dit...

Gràcies per l'aclariment de Liechenstein!

Algo así como Castillo, 2a residencia en la Costa... no sé, te suena? Yo es que estos equipos estranjeros... x'D

Apa, un petó!