diumenge, de setembre 25, 2005

no canvio

no canvio res del que diré per res del món. no canvio mai de la vida un cap de setmana com aquest. no canvio mai de la vida, una nit com ésta, no canvio mai de la vida sortir i perdre tants metros seguits, no canvio mai de la vida plorar dins un taxi, no canvio mai de la vida una abraçada després d'aquella conversa, no canvio mai de la vida que em doni la mà quan em fa falta, no canvio mai de la vida el labavo després de la curva, no canvio mai de la vida que m'aixequin a coll al carrer, no canvio mai de la vida una topada com aquella, no canvio mai de la vida tenir agulletes de saltar, no canvio mai de la vida demanar al papa el que no es demana, no canvio mai de la vida la pluja sobre la seva cara, no canvio mai de la vida riure quan no s'ha de riure, no canvio mai de la vida conèixer a qui volia conèixer, no canvio mai de la vida fer explotar una ampolla de refrresc, no canvio mai de la vida veure la vida oblidar la seva mort. no canvio mai de la vida i per res del món la meva vida.

gracies a tots per formar-ne part

7 comentaris:

BAC ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

espero que tampoc no canvïis com ets!

marteta! ha dit...

jo no canviaria mai a una amiga com tu. gràcies per ser com ets, per ser tu... pk jo mai canviaria la teva merda per una altra! jejeje!
t'estimu.

OLGA! ha dit...

NO CANVIIS MAI, NO DEIXIS DE SER MAI COM ETS, NO ET RENDEIXIS, SAPS QUE SEMPRE ET TORNARAS A AIXECAR. JA SAPS EL QUE OPINO DE TU, NO CREC QUE CALGUI REFLECTIRO EN UNES PARAULES MECANOGRAFIADES!! AREU!!

Paloma ha dit...

Carlota...gràcies a tu, gràcies per estar sempre aquí, gràcies per tot. T'estimo molt, de fet ja ho saps. Un petó kuka.

x3x! ha dit...

jo tpoc t canvio mai a tu.

laureta!!! ha dit...

No canviis res, no t'arrepenteixis de res. Tot t'ha ensenyat alguna cosa... com a mínim a mi. Petons