dilluns, de setembre 19, 2005

créixer

créixer.... créixer i no canviar. realment, sumar un any més canvia alguna cosa? també té gràcia que em pregunti això a falta de pocs minuts per a estrenar un nou any de vida. però realment, serà un any sencer? el dia del meu naixement serà el més important per sempre? espero que mai no sigui aixi.
per a una mare, el més important dels dies és el dia del naixement o del re-trobament amb els seus fills. algún dia seré mare per poder-ho celebrar.
per a un artista podria ser el dia que va començar a triomfar. espero poder ser artista per a celebrar-ho.
per a algú que estima, el dia més important és el dia en que va conèixer al seu estimat. espero estimar tant per a poder-ho celebrar.
per algú que escriu, el dia a celebrar és cada vegada que escriu alguna cosa. hauria de celebrar alguna cosa cada dia?
espero celebrar, celebrar si celebrar és viure, viure com avui i com ahir i fer un demà millor. créixer i celebrar-ho cada matí quan et lleves, amb la teva gent i amb els que no ho són. amb tothom.
i es que créixer no vol dir desconfiar, pensar que la vida és molt dura i tenir milers de responsabilitats. créixer és tornar a ser petits per un moment, petits perquè ja som més grans. i estimar, i confiar i riure, riure molt i plorar de goig o de gràcia, o de pena si tenim temps. però créixer i créixer de debó, creixem cada dia.

i si avui fa 15 anys que vaig néixer i no ho puc celebrar amb tots, ja ho celebrarem, que cada dia hi ha un motiu, i el meu motiu és que us estimo.

2 comentaris:

englishteacher ha dit...

un petó

appelsin ha dit...

Felicitats!
felicitats per com escrius, perquè ho fas de conya, de veritat, fas que l'ánima trobi paraules per expressar-se. Jo també faré 15 desgràcies d'aquí poc... i també m'estic començant a emparanoiar, a fer balanç. Quan llegia això m'he sentit petitoneta al costat de les teves lletres... jejeje. d'aquí poc, com tu, penjaré la meva paranoia anual.
Tens raó que la vida es celebrar cada día el que vius, però a vegades es fa tan difícil... suposo que tu i jo tenim una manera ben diferent de veure les coses.
Felicitats, t'envejo per tenir-ho tot tan clar, i per poder realitzar el que dius al text.

a! i per suposat, felicitats pel teu aniversari =P