divendres, de març 24, 2006

buff.. aquesta setmana

sé que he d'escriure, m'hi obligo cada dia. és un bon exercici per a la ment, m'ajuda a sintetitzar, a posar en ordre tot el que em passa pel cap, però avui no puc. quantes coses m'han passat, en una setmana!
m'he barallat amb els pares, he tingut més d'un problema amb mi mateixa, estic tornant a normalitzar una amistat, he fet molts plans i la majoria se n'han anat a l'aigua, he fet molts exàmens sense haver estudiat, m'he estressat moltíssim, he plorat com una boja i he rigut molt també.
tinc moltes coses a explicar, però també tinc moltíssimes ganes d'anar a dormir i prou, d'oblidar-me que demà podria passar la nit amb tu i que no podrà ser, d'oblidar-me que no sé quan podrem tornar a estar junts, d'oblidar-me que avui no ens hem vist i que ho necessito... d'oblidar-me de tot.

només voldria dir una cosa, però tinc por de repetir-me


t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimot'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimo t'estimoho veieu? em repeteixo

jtm

2 comentaris:

OLGA! ha dit...

així doncs, crec que el llit t'espera.
no t'oblidis de la coreo eh? ke la smana k ve grabem ;)
setmanes com akestes són les millors, vuràs k si!

Iahahahahahahhahaha ha dit...

Oi! kes bunik sniff xD