dimarts, de novembre 29, 2005

Sht!

shht!
no diguis res. calla, escolta'l
el sents? és el silenci. i és la pau. és la primera vegada que l'escoltes en molt de temps, baldufeta, i ja et tocava. sí, avui era un bon dia per a tornar-lo a sentir. avui era un bon dia per a escollir el teu nou nóvio, perquè és clar, com que l'Ari se'n vai a viure fora de Barcelona i ha de canviar d'escola, et toca triar-ne un de nou. i avui també has decidit de fer una pregunta nova a la mare.
mare, mare mare. per què li dius mare?
avui has decidit moltes coses, ha sigut un dia molt interessant. però t'ho vas passar millor diumenge. t'agrada que et facin cas, oi?
i el teu cosí en sap, d'això. et fa sentir important, i encara que tu tens molts nóvios, el més important és ell. i ell no ho sap, que sou nòvios, però és igual.
mare, mare mare. per què jo no tinc pare?
avui has decidit d'estudiar els animals més a fons. ja saps què seràs quan siguis gran, seràs veterinària de tigres i de gossets. d'ocells no, que no t'agraden.
mare, mare. per què sóc diferent?
avui has decidit moltes coses. has decidit, per exemple, que mai no marxaràs de casa. que ja saps que t'has de fer diferent, i voler anar amb els amics, però que no entens com la teva cosina pot tenir ganes de fugir.
mare, mare què m'està passant?
avui has decidit una última cosa més. has decidit que no marxaràs, que demanaràs les coses com una noia, que faràs el qe et diguin perquè sinó els reis et portaràn carbó, que deixaràs de cridar quan vulguis que t'escoltin i que no deixaràs mai a la mare perquè ella no et deixarà mai a tu. per fi ho has entès
és que avui has decidit fer-te gran.

1 comentari:

OLGA! ha dit...

fer.se gran no és una decissió que es pren de la nit al dia :P
Muniki!!! :)

Patunets de maduixa (ja no estan reservats a ningu en especial...llàstima)