diumenge, de novembre 06, 2005

diumenge disculpat

l'esgotament em farà tancar els ulls ben aviat, però no volia adormir-me avui sense haver-me disculpat abans. Em sap greu, em sap milers de vegades més greu del que us penseu. ja ho sé, que ens ho hem passat bé igual però sí, sí i teníeu raó. tenia el cap en un altre lloc. i ja ho sé que avui era el NOSTRE´día mític, i que portàvem molt de temps esperant i desitjant-lo i que finalment ha sigut avui i ha sigut genial, però ni tan sols l'excusa de la por al Dragó ha servit per a fer-vos canviar d'idea. què penses, Carlota. i la carlota no cal que contesti. ja sabeu que tenia el cap a barcelona, el cap ple de remordiments per no haver estudiat suficient per estar tan ben acompanyada. remordiments de no haver passat ni una hora del cap de setmana a casa. remordiments de no estar bé amb vosaltres en aquell moment. remodriments per ser 3 i no 5. remordiments per tot de tot i de no res i de ser amb vosaltres i desitjar no ser-hi si no estava de l'humor que havia d'estar.
ja ho sabeu. quan em llevo de bon humor, no acabo bé el dia.

petonets de núvol de sucre



sí, me n'he quedat amb les ganes. sóc així de gula

2 comentaris:

OLGA! ha dit...

Tinguis el dia k tinguis, nosaltres testimarem igual i tentendrem. Per això n em preguntat... kuan volguesis o explikaries, en aket cas en arribar a ksa, jeje. Respecte als remordiments...això significa k tens sentiments i k ets persona, pro d deboeh? jeje. N tamoinis, nkara ns keden molts mes dies mitiks.



***PAtunets de cirera***

englishteacher ha dit...

Nena, més et val!! Com a mínim veiem que encara recordes que som els que rentem la roba i et posem el menjar a taula.Les amistats les has de conservar, però tampoc no cal que abandonis la family, no? By the way, don't worry & be happy. don't eat too much sugar, remeber WE are paying for the dentist!!!